Wat doen wij

Met een goed concept, sterke beelden en verzorgd promotiemateriaal loopt u meer in de kijker voor potentiële klanten.

fotografie.

Omdat we van mening zijn dat een sterk beeld vaak meer zegt dan woorden helpt BMUSS haar klanten om de merk-emotie van hun onderneming tot leven te brengen via krachtig, artistiek fotomateriaal. Wij fotograferen zowel in de onze studio als op verplaatsing. De beelden die wij in samenspraak met onze klanten tot stand brengen, vertalen wij naar aantrekkelijke producten zoals folders, huisstijlen, websites, etc.

 

grafisch ontwerp.

Bij het creëren van een logo of huisstijl zorgen wij ervoor dat onze klant zich maximaal kan profileren. Het is belangrijk dat zijn product of dienst herkenbaar is en door de consument ten volle kan worden 'beleefd'. Via allerhande drukwerk en digital publishing voor diverse online media verzorgen wij modern en visueel aantrekkelijk design.

 

Magazine I Brochure

Huisstijl I Belettering

Logo I Presentaties

Nieuwsbrief I Beursstand

Verpakingsmateriaal

Advertising

...

 

 

Websites I Webshop

E-mail marketing I Social media

Webapplicatie I Digitale salestools

Zoekmachineoptimalisatie

Digitale agenda

...

online.

In een wereld waarin digitaal adverteren steeds meer aan terrein wint, proberen wij vinger aan de pols te houden van nieuwe trends in online profilering. Wij maken websites en webshops, verzorgen al uw e-commerce, nieuwsbrieven, advertising en doen ook ranking online. Bovendien denken wij actief met u mee mee over hoe uw project extra in de verf kan worden gezet op social media.

 

 

Advies en strategie.

Samen met u zetten wij een strategie op poten en kijken hoe we uw project op lange termijn naar visualisering toe kunnen laten evolueren. Wij geven sterk onderbouwd  advies over hoe wij uw bedrijf op gebied van esthetische profilering kunnen blijven ondersteunen en laten  groeien. Alle mogelijkheden worden zorgvuldig overlopen, rekening houdend met de door u geplande tijd en het voorziene budget.

 

Luisteren I Targets vastleggen

Brainstormsessies organiseren

Productlancering I Go-to-market plan

Herpositionering

...

XXL foto.

Kijk niet langer tegen een saaie muur aan! BMUSS levert foto's op maximaal digitaal formaat waarmee u uw zaak, interieur of uithangbord stijlvol en trendy kan personaliseren.

De mogelijkheid bestaat erin zowel eigen foto-ideeën uit te werken, alsook te bladeren door ons ruime aanbod aan artistieke beelden.

 

Contact